Activitatea pe forum
2 participanți
Pagina 1 din 1
Activitatea pe forum
Incercati sa fiti cat mai activi pe forum, nu numai sa va faceti cont, sa scrieti cateva posturi si gata!
Daca nu puteti cateva zile, saptamani, luni, ne puteti scrie un PM, mie sau lui TinyGordon.
Daca nu puteti cateva zile, saptamani, luni, ne puteti scrie un PM, mie sau lui TinyGordon.
cristiann- Locomotiva de Marfar
- Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 02/09/2009
Re: Activitatea pe forum
Intradevar...
Statistici:
* 35 membri total;
* 24 membri cu 0 mesaje;
* 9 membri cu numai 1-10 mesaje;
* 3 membri activi (fara admin): Cristiann, Alexandre, Estera;
Din pacate se pare ca unii isi fac cont doar pentru a citi, motiv pt. care nu le pot inchide conturile. Insa sunt unii care si-au facut cont degeaba. O sa fac o verificare generala la sfarsitul acestei luni, pentru a curata putin lista membrilor.
Oricum, le multumesc tuturor fanilor si celor care pastreaza acesta comunitate unica in Rou. cat-de-cat activa
Mult succes tuturor si in special - Cristiann, AlexAndre, Estera - unii dintre voi mai aveti putin si ajungeti membri de doua stele
Imi amintesc ca atunci cand am creat forumul am setat ca fiecare user care nu este activ pentru minim doua saptamani sa primeasca un mesaj de avertizare. Regulile originale ma obligau sa sterg orice user care nu se logheaza pt. doua saptamani, insa mi se pare cam dura, deoarece cu totii suntem ocupati si avem problemele noastre.
Multumim tuturor!
Statistici:
* 35 membri total;
* 24 membri cu 0 mesaje;
* 9 membri cu numai 1-10 mesaje;
* 3 membri activi (fara admin): Cristiann, Alexandre, Estera;
Din pacate se pare ca unii isi fac cont doar pentru a citi, motiv pt. care nu le pot inchide conturile. Insa sunt unii care si-au facut cont degeaba. O sa fac o verificare generala la sfarsitul acestei luni, pentru a curata putin lista membrilor.
Oricum, le multumesc tuturor fanilor si celor care pastreaza acesta comunitate unica in Rou. cat-de-cat activa
Mult succes tuturor si in special - Cristiann, AlexAndre, Estera - unii dintre voi mai aveti putin si ajungeti membri de doua stele
Imi amintesc ca atunci cand am creat forumul am setat ca fiecare user care nu este activ pentru minim doua saptamani sa primeasca un mesaj de avertizare. Regulile originale ma obligau sa sterg orice user care nu se logheaza pt. doua saptamani, insa mi se pare cam dura, deoarece cu totii suntem ocupati si avem problemele noastre.
Multumim tuturor!
Ultima editare efectuata de catre TinyGordon in Mar Feb 07, 2012 4:08 am, editata de 2 ori
cristiann a scris:Daca mai vreti sa adaugam o categorie noua pe forum spuneti aici.
M-am gandit sa facem o categorie numita ''Jocuri cu Thomas''.
Consta in:fazan(doar cu personajele din Thomas),Ghiceste personajul,alb sau negru,etc.
E buna ideea?
Poti te rog frumos sa fi putin mai explict? Nu inteleg prea bine la ce fel de joc te referi; si in ce va consta mai exact.
PS. pe viitor ii rog pe useri sa posteze pareri/sugestii/reclamatii in subiectul "Pareri despre RTF" din topicul "Thomas in Romania".
Oricum, ideea unui joc de tipul acesta se adreseaza mai mult copiilor, useri pe care noi nu-i prea avem; pe RTF sunt logati mai mult parinti. Daca ideea se presupune a fi una serioasa, poate o vom lua in calcul.
Reluati discutia in subiectul mentionat mai sus.
Ultima editare efectuata de catre TinyGordon in Mar Feb 07, 2012 4:08 am, editata de 1 ori
WARNING PENTRU URMATORII USERI!!!
Ultima editare efectuata de catre ByOnu in Sam Feb 13, 2010 5:40 am, editata de 2 ori
Nu arata prea bine.
cristiann- Locomotiva de Marfar
- Numarul mesajelor : 61
Data de inscriere : 02/09/2009
cristiann a scris:Nu arata prea bine.
Deloc
Oricum, am hotarat sa-i pastram pe toti cei care au minim un post Si, am facut un grup nou, cei cu culoarea verde sunt useri activi.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum